Om Moni Sattler

Mit koncept er at sprede godt humør og bringe smil på folks læber!

Jeg har altid været en humør spreder og har elsket at hjælpe andre.
Min lille, nyopstartede virksomhed Moni Sattler fokuserer på originale smykker og personlige dekorationer.  Alting er designet og håndlavet på mit lille hjemmekontor i Ikast.

For mig er dette mere end bare en virksomhed. For mig er det en måde at dele de ting i livet, der gør mig glad, og jeg håber på, at det kan gøre andre glade ligeså.

Velkommen til min verden!

Til hverdag læser jeg til mediegrafiker og er i arbejde som elev. Logo design, typografi og web design er nogle af mine yndlings arbejdsområder. Kort sagt drejer alt i mit liv sig om at være kreativ. Uanset om det er med hænderne eller på computeren, så er det vigtigste at det gør mig og andre glad.

Jeg får altid nye ideer til design af smykker og forskellige dekorationer til hjemmet. Der er virkelig ingen grænser for hvad jeg laver, bare det er med hjertet. Den følelse håber jeg at kunne give videre til andre.

Alt har en bestemt mening og formål, her kan du læse mere om de forskellige materiale, som jeg arbejder med.

Instagram @moni_sattler

Lidt mere om mig

Jeg er født i Tjekkiet i 1990, hvor jeg boede, indtil jeg var 18. Kreativ som jeg er og altid har været, var det mere spænende for mig at rejse rundt i Europa end at bo i Tjekkiet. Her havde jeg mulighed for at bo og arbejde i Tyskland og Grækenland. Det er også derfra jeg har mine sprog færdigheder, som jeg er meget stolt af. Jeg taler flydende engelsk, tysk, dansk, tjekkisk og græsk på mellem niveau. Med hvert sprog jeg taler, føler jeg mig som et andet menneske og det er en magisk følelse.

Jeg flyttede til Danmark i august 2014. Siden har jeg lært det danske sprog og synes bestemt ikke at det er nemt. Men min søn på 8, som er kommet til Danmark i 2015 er ikke enig med mig. Han taler dansk, som om han var født her. Vi kalder nu Danmark for vores ‘forevige hjem’. Vi bor i et dejligt hus i Ikast, sammen med min kæreste og vores hund.

Livet er smukt og der skal altid være plads til vores drømme og ambitioner <3

Har du lyst til at se mit grafisk arbejde, så kig forbi her: www.monisattler-portfolio.dk